На Львівщині школам рекомендують приєднати осінні канікули до зимових

На Львівщині школам рекомендують приєднати осінні канікули до зимових

На Львівщині школам рекомендують приєднати осінні канікули до зимових
. Фото: Суспільне Рівне

На Львівщині під час наради наради з керівниками відділів освіти, обласний Департамент освіти та науки порекомендував освітянам приєднати осінні канікули до зимових. Це допоможе подовжити навчання у теплий період року. Про це повідомили на Facebook-сторінці Департаменту освіти та науки.

"Зважаючи на пошкодження критичної інфраструктури області та ризики повторних ударів, департамент освіти рекомендує максимально продовжити навчання в теплий період року. Осінні канікули рекомендують приєднати до зимових", – йдеться у повідомленні.

Остаточне рішення щодо графіку та формату навчання громади мають ухвалити до кінця тижня.

"Вкотре наголошую на необхідності економити енергоносії. Кошти, які виділяються з бюджету на опалення, можна перенаправити на потреби наших захисників. Це ще один серйозний аргумент на користь приєднання осінніх канікул до зимових", – каже директор обласного департаменту освіти та науки Олег Паска.

Також на Львівщині планують посилити роботу психологів із дітьми. Наступного тижня запланували провести семінар із керівниками відділів освіти та шкіл області щодо налагодження роботи психологічної служби.

Читайте також: У Львові зупинять роботу фонтанів і вимкнуть підсвітку на фасадах

На початок