13-річний педагогічний стаж і служба в ЗСУ: історія бійця волинської бригади

13-річний педагогічний стаж і служба в ЗСУ: історія бійця волинської бригади

13-річний педагогічний стаж і служба в ЗСУ: історія бійця волинської бригади
. Фото: 14-та ОМБр імені князя Романа Великого

Військовослужбовець Сергій 13 років викладав у Володимирському агротехнічному коледжі. З березня чоловік служить у 14 окремій механізованій бригаді. Історію бійця розповіли на сторінці волинської бригади.

У коледжі педагог викладав за спеціальностями: експлуатація і ремонт машин та обладнання агропромислового виробництва. Сергій має дві вищі освіти — технічну та педагогічну. Нині служить командиром відділення регламенту та ремонту бойової техніки ремонтно-відновлювального батальйону нашої бригади.

"Двигуни, ходова, гайки, інструменти – з чим мав справу під час викладання, з цим працюю і сьогодні. Роблю те, що вмію і люблю", – говорить Сергій.

Додає, що нині роботи додалося, бо ремонтує трофейну техніку, яку залишили російські війська, відступаючи на Харківщині. Перед ремонтом її перевіряють сапери, чи вона не замінована.

"Ті машини, які підлягають ремонту, невдовзі "стають у стрій і працюють" на наші підрозділи, знищують нашого ворога – своїх колишніх господарів. Окремі ж машини, які відновленню вже не підлягають, стають "донорами" запчастин для інших машин", – говорить Сергій.

Після перемоги України, — каже педагог, — хоче повернутися до студентів та ділитися з ними новими здобутими знаннями.

Читайте також: "Зруйнований будинок, жодної фотографії та чоловік у війську: вчителька-переселенка з Маріуполя навчає дітей у Луцьку"

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок