На Дніпропетровщині через обстріл з "Ураганів" поранено 19 людей – нові дані

На Дніпропетровщині через обстріл з "Ураганів" поранено 19 людей – нові дані

Доповнено
На Дніпропетровщині через обстріл з "Ураганів" поранено 19 людей – нові дані
. Криворізька районна військова адміністрація

Вранці 29 вересня через обстріл Криворізького району Дніпропетровщини армією РФ з «Ураганів» поранено більше десятка людей. Про це у своєму телеграмі повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

За повідомленням, заборонені касетні снаряди влучили в промисловий об'єкт у Зеленодольській громаді. Поранення отримали працівники цього підприємства. Попередньо, 13 людей.

Пізніше з повідомлення в телеграмі голови облради Миколи Лукашука стало відомо, що кількість поранених зросла до 15 осіб. Шестеро – важкі. Людей шпиталізували в лікарні Криворізького району.

Потім Валентин Резніченко поінформував про 19 поранених.

Що відомо

  • Ввечері 28 вересня війська РФ завдали ракетного удару по Кривому Рогу. По місту випустили дві ракети Х-59. Одну з них збили, інша влучила в об'єкт цивільної інфраструктури.
  • За повідомленням голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка, військові Повітряного командування "Схід" збили над Дніпропетровщиною три російські ракети. Дві над Синельниківським районом, одну — над Криворізьким.
  • За 7 місяців повномасштабної війни сили Протиповітряної оборони знешкодили над містом Дніпро понад пів сотні крилатих ракет. Це і ракети радянських зразків, і ракети типу "Калібр" та Х-101.

Читайте також

Зруйновано через війну будинок — фотографуйте. Як збирати докази і куди звертатися, щоб отримати компенсацію

HIMARS і мільярд від США, Зеленський звернувся до мобілізованих росіян. 218-й день війни. Онлайн

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок