У Кривому Розі для переселенців проводять безкоштовні заняття з більярду

У Кривому Розі для переселенців проводять безкоштовні заняття з більярду

У Кривому Розі для переселенців проводять безкоштовні заняття з більярду
. Суспільне Дніпро

У Кривому Розі підрозділ громадської організації "Федерація спортивного більярду України" проводить безкоштовні заняття з більярду для внутрішньо переміщених осіб. Як розповів Суспільному голова підрозділу Олег Пудовкін, відволіктись та пограти в більярд приходять до тридцяти людей.

"Здебільшого присутні переселенці з трьох областей: Харківської, Донецької та Херсонської. Переможці першого турніру серед внутрішньо переміщених осіб навіть брали участь в аматорських турнірах й офіційних заходах, таких як чемпіонат області", —говорить чоловік.

Петро Шевстусьов грає в більярд з дитинства. На Херсонщині, де народився, брав участь в різних чемпіонатах. У квітні переїхав до Кривого Рогу з села Долгове.

"Побачив, що тут проходять турніри, побачив земляків. Ну й приїхав сюди спробувати. А тепер займаюсь два рази на тиждень. Ходимо сюди, як кажуть, відволікаємось від проблем", — розповідає переселенець.

Пограти в більярд приходить і Юрій Татаров. Чоловік каже: не пропускає жодного заняття. А на літньому чемпіонаті, який проводили серед внутрішньо переміщених осіб, виборов перше місце.

Безкоштовні заняття для переселенців проводять двічі на тиждень: в середу та суботу, з 10 до 13 години.

Читайте також

Безкоштовні тренування для тих, хто виїхав з "гарячих" точок. У Дніпрі організували тенісний клуб для переселенців

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок