На Херсонщині ЗСУ зупинили у стрілецькому бою російську ДРГ

На Херсонщині ЗСУ зупинили у стрілецькому бою російську ДРГ

На Херсонщині ЗСУ зупинили у стрілецькому бою російську ДРГ
. Фото: Оперативне командування "Південь"/Facebook

Диверсійно-розвідувальна група у складі 4 військових РФ намагалась розвідати розташування позицій підрозділів ЗСУ у Бериславському районі. У стрілецькому бою підрозділи ЗСУ їх зупинили.

Про це повідомив речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров у зведенні на 13 годину 28 вересня.

За його словами, підрозділи Сил оборони півдня ведуть позиційні бої для поліпшення і закріплення позицій, тримають під вогневим контролем скупчення живої сили, озброєння та техніки військ РФ на тимчасово окупованих територіях.

"Ракетно-артилерійськими підрозділами Сил оборони виконано 144 вогневих завдання, зокрема з ураження районів зосередження озброєння та техніки в Херсоні, знищення ворожого складу боєприпасів в Новоолександрівській громаді Херсонщини", - сказав Владислав Назаров.

Також речник ОК "Південь" повідомив, що суттєвих змін у складі та положенні російських військ в операційній зоні не зафіксовано.

Що відомо:

  • У напрямку Чкалове-Безіменне Херсонської й Миколаївської областей російський танковий взвод спробував провести штурмові дії. Один танк підірвався на міні, два – відійшли.
  • ЗСУ завдали ударів по пункту розгортання зенітно-ракетного комплексу "Бук-М3" в Бериславському районі та по осередку озброєння та техніки російських військ неподалік Любимівки Каховського району.
  • Ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони півдня завдали ударів по чотирьох осередках озброєння та техніки військ РФ і знищили чотири склади боєприпасів у Херсонському і Бериславському районах.

Читайте також:

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок