Голова Харківської райради Володимир Кацуба склав повноваження

Голова Харківської райради Володимир Кацуба склав повноваження

Голова Харківської райради Володимир Кацуба склав повноваження
. Володимир Кацуба. Фото: Харківська районна рада

Володимир Кацуба, який з 2020 року очолював Харківську районну раду як представник партії "Блок Кернеса — Успішний Харків", склав повноваження.

Відповідну заяву Кацуба зробив 27 вересня на сайті Харківської райради.

"Через життєві обставини, що склались на сьогодні, я не маю змоги повноцінно виконувати обов’язки голови районної ради, тому прийняв рішення скласти повноваження. Це рішення не просте для мене, болюче, але воно виважене і, я вважаю, вірне та своєчасне", — написав Кацуба.

Які саме обставини вплинули на рішення звільнитися, Кацуба не пояснив. Нову голову Харківської райради депутати мають обирати на сесії, сказав Суспільному речник облради Павло Пєшков. Дати ще немає.

Що відомо

  • Кацуба — екснардеп від Партії регіонів. У лютому 2014 року вийшов з фракції Партії регіонів та вступив до групи "Суверенна Європейська Україна", нагадує рух "Чесно".
  • У грудні 2020 року Володимира Кацубу від "Блоку Кернеса — Успішний Харків" обрали головою Харківської районної ради. До цього у 2019 році Кацуба балотувався до Верховної Ради 9 скликання по 175 округу від партії "Опозиційний блок" як безпартійний.
  • У 2020 році представники "Національного корпусу" розмалювали у кольори російського прапора ворота приватного будинку у Харкові, який вони називають "логовом Партії Шарія". За інформацією з відкритих джерел, там мешкала родина екснардепа-регіонала Володимира Кацуби. Тоді лідер "Нацкорпусу" Костянтин Немічев стверджував, що Кацуба фінансує "Партію Шарія".

Читайте також

У Харківській облраді розпалася фракція ОПЗЖ: частина депутатів створила групу "Відновлення України"

На початок