Загинув на Донеччині: у Черкасах попрощалися з військовим

Загинув на Донеччині: у Черкасах попрощалися з військовим

У Черкасах провели в останню путь військовослужбовця Руслана Герасимова. Він загинув на Донеччині, розповіла Суспільному речниця Територіального центру комплектування в Черкаській області Аліна Кривошея.

За словами Аліни Кривошеї, Руслан Герасимов служив в десантно-штурмовій бригаді:

"Старший солдат Герасимов Руслан Миколайович був водієм десантно-штурмового взводу окремої десантно-штурмової бригади. Він загинув 17 вересня в бою за Україну на Донеччині".

Загиблому було 40 років.

Що відомо

  • 24 лютого о четвертій годині ранку Росія напала на Україну. Президент Росії Володимир Путін виступив з екстреним зверненням до громадян, в якому повідомив про рішення щодо початку військової операції на Донбасі.
  • Зранку 1 березня на Черкащині пролунали чотири вибухи в Уманському районі. Життю черкаських військових, які отримали травми під час вибухів в Умані, нічого не загрожує.
  • 12 березня на Черкащині під час нічних авіанальотів збили ракету. Її уламки впали на подвір'я, пошкодивши будинок і кілька авто, травмованих немає повідомив керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.
  • На Черкащині в ніч на 16 березня збили ракету, повідомив радник керівника Обласної військової адміністрації Олександр Скічко. За його словами, травмованих унаслідок події немає.
  • 26 червня по Черкащині було завдано два ракетних удари, унаслідок яких загинула одна людина, п'ятеро людей отримали травми. Також пошкоджена інфраструктура.
  • 16 липня під час повітряної тривоги на Черкащині чули вибухи. Два вибухи пролунали в одному із сіл Чигиринської тергромади.
  • У Черкаській обласній прокуратурі розпочали кримінальне провадження стосовно ураження ракетами ферми на Чигиринщині 16 липня. Таку інформацію повідомили у пресслужбі Офісу Генпрокурора.
  • 7 серпня жителі Черкащини чули кілька вибухів до оголошення повітряної тривоги. Інформація не підтвердилась, про це повідомила Суспільному речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк.
  • 8 серпня над Уманщиною збили російські "Калібри". Уламки однієї ракети влучили у деревообробне підприємство, одна людина загинула, кілька отримали поранення, розповів керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.
  • На Канівщині під час повітряної тривоги 24 серпня було чутно вибухи, про це Суспільному повідомили місцеві жителі. За словами керівника Черкаської ОВА Ігоря Табурця — спрацювала ППО.
  • У Черкаській області 24 серпня українські військові збили один безпілотник. Імовірно Орлан-10, повідомили в пресслужбі Повітряного командування "Центр".

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

Читайте також

На початок