Стоячи на колінах: у Кропивницькому попрощались з трьома командирами

Стоячи на колінах: у Кропивницькому попрощались з трьома командирами

Стоячи на колінах: у Кропивницькому попрощались з трьома командирами
. Суспільне Кропивницький

У Кропивницькому попрощались з трьома командирами. Олександр Торгоня командував кулеметним відділенням, Євген Борисов — механізованим, Костянтин Миц — групою спецпризначення.

У Кропивницькому попрощались з трьома командирами
Костянтин Миц, Олександр Торгоня, Євген Борисов. Суспільне Кропивницький

36-річний Олександр Торгоня народився в селі Юр’ївка Новоукраїнського району. Його дядько Василь Басистий розповів, навчався в Піщанобрідському аграрному технікумі, потім пішов до армії, а в 2014 році – у зону Антитерористичної операції. Після повернення жив у Кропивницькому, після вторгнення Росії пішов на війну добровольцем. Молодший сержант Олександр Торгоня загинув 9 вересня у Херсонській області.

Євген Борисов – з Кропивницького. Попрощатись з ним прийшли його вчителі. Перша вчителька Алла Іващенко розповіла, Євген любив спорт. Викладачка училища Оксана Яценко згадувала, окрім спортивних захоплень, вирізнявся артистизмом: "Приносив байки, сам сценки пробував писати. Навчався на професію зварника". Загинув сержант Євген Борисов 10 вересня на Донеччині.

Костянтин Миц народився в Кропивницькому. Після закінченні гімназії навчався в Академії сухопутних військ. Директорка гімназії Світлана Литвин розповіла: "Він завжди хотів бути військовим. Дуже любив історію. Ми обов’язково вшануємо його пам'ять у дошці пам’яті на стіні нашого навчального закладу". Лейтенант Костянтин Миц загинув 11 вересня в Донецькій області.

Поховали бійців на Алеї слави Далекосхідного кладовища в Кропивницькому.

Читайте також

  • Благодійна акція. У Кропивницькому фотографуватимуть дружин та наречених військових
  • Повертатись нікуди. Дві родини з Луганщини облаштувались в Компаніївській громаді на Кіровоградщині
Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб
На початок