Начальник Чернівецької ОВА представив заступників: чим вони займатимуться

Начальник Чернівецької ОВА представив заступників: чим вони займатимуться

Начальник Чернівецької ОВА представив заступників: чим вони займатимуться
Справа наліво – начальник ОВА Руслан Запаранюк, перша заступниця Альона Атаманюк та заступник Олександр Янков. Суспільне Чернівці

Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк представив першу заступницю Альону Атаманюк, а також заступників Олександра Янкова та Андрія Кучерявого. На погодження ще двох заступників очікують.

Про це передає кореспондентка Суспільного з пресконференції Запаранюка.

Альона Атаманюк куруватиме фінансовий-економічний блок, зокрема агропромисловий розвиток, також напрям охорони здоров'я. Олександр Янков займатиметься житлово-комунальною сферою, капітальним будівництвом та інфраструктурою.

Атаманюк і Янков працювали у центральному офісі Ощадбанку, де брали участь у реформі державного банку. До того вони працювали з Запаранюком у Чернівецькій філії Ощадбанку, яку він очолював.

"Це люди системні та фахові, які показали себе ефективно під час спільної роботи", – сказав Запаранюк.

Андрій Кучерявий як заступник займатиметься питаннями оборони та цивільного захисту, а також взаємодією з правоохоронними органами.

"Люди системні" – начальник Чернівецької ОВА представив заступників
Заступник начальника Чернівецької ОВА Андрій Кучерявий. Суспільне Чернівці

Також очікують погодження ще двох заступників – з питань освіти та цифрової трансформації. Запаранюк не назвав їх прізвищ, втім уточнив, що це люди не з Ощадбанку.

Про звільнення керівників департаментів та голів районних державних адміністрацій поки не йдеться, наразі оцінюють їх ефективність, розповів начальник ОВА.

Що відомо

  • 13 липня стало відомо, що президент Володимир Зеленський призначив головою Чернівецької ОДА банкіра Руслана Запаранюка.
  • 23 серпня Кабмін погодив призначення Альони Атаманюк на посаду першої заступниці голови Чернівецької обласної державної адміністрації. До призначення вона працювала у центральному офісі Ощадбанку.
  • 24 серпня начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк підписав розпорядження про звільнення першого заступника Богдана Ковалюка, а також заступників Ірини Ісопенко, Артура Мунтяна та Дмитра Данищука. Їх призначив попередній голова ОДА Сергій Осачук. Що відомо про ексзаступників Суспільне писало тут.
  • 30 серпня погодили призначення Андрія Кучерявого на посаду заступника голови Чернівецької обласної державної адміністрації. Він генерал-майор запасу. Це військове звання йому присвоїли у серпні 2018 року.
  • 2 вересня Кабмін погодив призначення Олександра Янкова на посаду заступника голови Чернівецької ОДА.

Читайте також

Анонс команди, перевірка КПП та завдання від президента. Що відомо про місяць роботи начальника Чернівецької ОВА

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

Станьте частиною Суспільне Чернівці: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок