Лікарня на Тернопільщині безкоштовно отримуватиме ліки

Лікарня на Тернопільщині безкоштовно отримуватиме ліки

Лікарня на Тернопільщині безкоштовно отримуватиме ліки
. Фото: Чортківська міська рада

Чортківська міська лікарня безкоштовно отримуватиме ліки від міжнародного благодійного фонду "Croce Bianca". Про це повідомили на сторінці Чортківської міської ради у Фейсбуці.

Також медзакладу надсилатимуть гуманітарну допомогу. Про таку співпрацю з представниками фонду в Італії домовився чортків’янин – житель італійського міста Больцано Анатолій Іванців.

"Першу партію медикаментів уже передали виконувачу обов’язків головного лікаря Чортківської лікарні Ростиславу Шульському. Благодійники з Італії попросили надати їм перелік необхідних медикаментів та речей, які необхідні для перебування пацієнтів у медзакладі. Це ковдри, подушки, постільна білизна. До першої партії медикаментів, які вислали благочинці – препарати для лікування кашлю, бронхіальної астми, судом, простати, також антидепресанти, парацетамол, проносні препарати, антикоагулянти, сечогінні ліки та для зниження холестерину в крові. Також надіслали медикаменти, необхідні при цукровому діабеті, для лікування щитовидної залози, глаукоми та антигіпертензивні препарати. "Croce Bianca" – благодійний фонд, який допомагає цивільним, у тому числі й переселенцям", – йдеться у повідомленні.

Перша партія медикаментів від міжнародного благодійного фонду
Перша партія медикаментів від міжнародного благодійного фонду. Фото: Чортківська міська рада

Читайте також

На початок