В Тернополі затримали "закладчика" наркотиків

В Тернополі затримали "закладчика" наркотиків

В Тернополі затримали "закладчика" наркотиків
. Патрульна поліція Тернопільської області

"Закладчика" наркотиків затримали в Тернополі працівники підрозділу патрульної поліції з охорони громадського порядку. Під час обшуку в 44-річного чоловіка правоохоронці вилучили психотропні речовини – екстазі, солі та амфетамін. Про це розповіла слідча Тернопільського районного управління поліції Ірина Тільчак.

За її словами, затримали підозрюваного під час патрулювання.

"На одній із вулиць працівники поліції побачили особу, яка, побачивши їхній транспортний засіб, різко змінила рух, намагаючись їх уникнути", – каже Ірина.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Спілкуючись із правоохоронцями, чоловік розповів, скільки "закладок" із наркотиками встиг заховати для покупців.

"Закладав наркотики. Розклав 48 штук", – каже підозрюваний.

Чоловік також розповів поліцейським, що решту наркотиків зберігає у себе вдома. Під час обшуків у підозрюваного вилучили близько 120 закладок. Затриманий каже, що "розкладати" наркотики йому запропонував невідомий, з яким спілкувався в соцмережах. За один сховок чоловік отримував 80 гривень. Пофасовані наркотики йому надсилали поштою, а місця закладок невідомий повідомляв у листуванні. Усі наркотики вилучили слідчі.

"6 вересня 2022 року йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконний збут наркотиків", – розповіла Ірина.

Стаття передбачає позбавлення волі від 4 до 8 років, каже Ірина Тільчак. Зараз слідчі встановлюють особу організатора.

Читайте також

  • Відкрили кримінальне провадження: на Тернопільщині жінка засіяла мак між городиною
На початок