На війні із Росією загинув боєць Дмитро Ткаченко, який жив на Полтавщині

На війні із Росією загинув боєць Дмитро Ткаченко, який жив на Полтавщині

На війні із Росією загинув боєць Дмитро Ткаченко, який жив на Полтавщині
. Фото: Кременчуцька гімназія №16

Захищаючи територію України від російських військ поліг боєць, який проживав у Кременчуці. Про це Суспільному повідомив начальник групи морально-психологічного забезпечення Кременчуцького об’єднаного військового комісаріату Юрій Сергеєв.

Загинув воїн 29 серпня поблизу села Благодатне Херсонської області внаслідок ворожого мінометного та танкового обстрілу, каже Юрій Сергеєв.

Дмитро Ткаченко з 2014-го року із сім’єю проживав у Кременчуці. Родом воїн з міста Красногорівка Донецької області. Чоловікові було 23 роки, він мав звання старший лейтенант. У воїна залишилися батьки та дружина.

Нині тіло Дмитра Ткаченка у Миколаєві. Поховати воїна планують у Кременчуці. Коли саме це буде, поки не відомо, говорить Юрій Сергеєв.

Що відомо:

  • Обстріли на Полтавщині почалися у перший день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. 24 лютого поцілили по об’єктах у Миргороді.
  • За час повномасштабної війни російська армія обстрілювала також об’єкти у Полтаві, Кременчуці, Лубенській, Терешківській та Карлівській громадах.
  • За кількістю загиблих найбільш масштабний обстріл на Полтавщині стався 27 червня у Кременчуці. Російська ракета влучила у ТЦ "Амстор".
  • 24 серпня російські війська обстріляли місто Миргород на Полтавщині. Чотири удари завдали по інфраструктурних об’єктах.

Читайте також:

На початок