На Херсонщині ЗСУ вразили 13 пунктів управління російських військ у трьох районах області

На Херсонщині ЗСУ вразили 13 пунктів управління російських військ у трьох районах області

На Херсонщині ЗСУ вразили 13 пунктів управління російських військ у трьох районах області
. Фото: Генштаб ЗСУ

У Херсонському, Бериславському та Каховському районах Херсонщини артилерійські підрозділи ЗСУ вразили 13 пунктів управління військ РФ. Про це повідомив речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

Також він розповів, що ЗСУ знищили переправу, яку військові РФ налагоджували через Дніпро, в районі села Львове та три склади боєприпасів в Бериславі, Високопіллі, Антонівці.

"Ракетно-артилерійські підрозділи продовжуючи виконувати вогневі завдання збільшили втрати ворога за добу до 82 військових та 30 одиниць техніки", - сказав Назаров.

Серед знищеної техніки, зенітно-ракетна система С-300, два танки Т-72, 11 гаубиць "Мста-Б", три реактивні системи залпового вогню “Град” та "Ураган", важка вогнеметна система "Сонцепьок", самохідна артилерійська установка "Гіацинт-С", самохідна артилерійсько-мінометна установка "Нона-С" та 120 мм мобільний міномет, самохідні гаубиці "Акація" та "Мста-С", протитанкова керована ракета та шість одиниць броньованої техніки.

За словами Назарова, ворог продовжує бойові дії на тактичному рівні та намагається проводити ротацію підрозділів.

Що відомо:

  • 29 серпня Збройні сили України прорвали першу лінію оборони російських військових під Херсоном і почали наступ по різних напрямках.
  • На Херсонщині знищені майже всі великі мости: Антонівський залізничний, автомобільний та Новокаховський. Залишилися лише пішохідні переходи.
  • Збройні сили України вразили баржі біля Антонівського мосту у Херсоні, з яких російські окупанти будували понтонну переправу.

Читайте також:

  • 187 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок