У ніч на 23 серпня російські війська чотири рази обстріляли Дніпропетровщину: одна людина загинула, є поранені

У ніч на 23 серпня російські війська чотири рази обстріляли Дніпропетровщину: одна людина загинула, є поранені

Доповнено
У ніч на 23 серпня російські війська чотири рази обстріляли Дніпропетровщину: одна людина загинула, є поранені
. Обстріл Дніпропетровщини в ніч на 23 серпня 2022 року. Фото: телеграм-канал Валентина Резніченка

У ніч на 23 серпня російські війська чотири рази обстріляли Дніпропетровщину, є загибла й поранені. Про це у своєму телеграмі повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

За його даними, по Криворізькому району вдарили з «Ураганів». У Зеленодольській громаді загинула 45-річна жінка. Її чоловік поранений. Будинок родини понівечений.

На Нікопольщині, у місті Марганці, поранені двоє жінок, 61 та 63 років. Одна з них у лікарні. Пошкоджені шість будинків, газогін та водогін. У Червоногригорівській громаді Нікопольського району понівечені з десяток будинків та лінія електропередач. Без світла до тисячі абонентів. Людей не зачепило.

На сайті поліції області повідомили, що за фактом російської агресії проти мирного населення відкрили кримінальне провадження за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Наразі на місцях подій працюють слідчі й вибухотехніки.

За уточненими даними обласної прокуратури, через обстріли в ніч на 23 серпня на Криворіжжі та Нікопольщині були поранені четверо людей, одна людина загинула. У селі Мар’янському Криворізького району, за оновленими даними, одна жінка загинула, ще двоє місцевих жителів отримали поранення.

Що відомо

  • Вдень 22 серпня війська РФ обстріляли із РСЗВ «Ураган» Зеленодольську громаду, що у Криворізькому районі Дніпропетровщини. Внаслідок обстрілу зачепило 61-річну жінку. У неї осколкове поранення. Пенсіонерку госпіталізували у стані середньої тяжкості. Також пошкоджені дві господарчі споруди.
  • 23 серпня — 181 день Україна протистоїть повномасштабному вторгненню Росії.
  • Суспільне веде текстовий онлайн усіх подій війни Росії проти України. Попередні головні новини читайте тут, текстовий онлайн англійською — тут. Відеорепортажі — на YouTube Суспільне Новини.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 181. Текстовий онлайн

Без масових заходів, робота підприємств — у дистанційному режимі. Якими будуть дні 23 і 24 серпня на Дніпропетровщині

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок