"Справа не в тисячі — справа у вчинку". 94-річний прикарпатець передав гроші для ЗСУ

"Справа не в тисячі — справа у вчинку". 94-річний прикарпатець передав гроші для ЗСУ

"Справа не в тисячі — справа у вчинку". 94-річний прикарпатець передав гроші для ЗСУ
. Фото: Facebook/Зіновій Андрійович

94-річний житель Надвірної, що на Прикарпатті, передав на потреби Збройних сил України 1 тис. грн. Про це на своїй Facebook-сторінці написав міський голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович.

"Я вдячний кожному, хто допомагає громаді та ЗСУ, але цей вчинок мене дуже розчулив — настільки світла та добра людина — пан Володимир Івасишин, якому 94 роки. Він, не думаючи, віддав свої заощадження — 1 000 грн, які міг відкласти на "чорний" день", — пише міський голова.

У коментарі Суспільному Зіновій Андрійович розповів, що Володимир Івасишин користується авторитетом у громаді.

"Не зважаючи на свій вік, чоловік ходить до церкви, бере участь у громадському житті. 1 тис. грн у міську раду принесла його донька. Я був здивований вчинку пана Володимира. Зі своєї пенсії він віддав суттєву частину грошей. Та й взагалі, справа не в тисячі — справа у вчинку. Адже потреби бійців на фронті зростають, а люди в тилу потрохи видихаються", — розповідає голова Надвірної.

За словами Андрійовича, Другу світову війну Володимир Івасишин пережив підлітком, але, каже, що досі пам’ятає тодішні події. Чоловік запевняє, якби мав краще здоров’я, пішов би захищати Україну на передову.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок