Олександр Усик - Ентоні Джошуа: де дивитися бокс (20 серпня)

Олександр Усик - Ентоні Джошуа: де дивитися бокс (20 серпня)

Олександр Усик - Ентоні Джошуа: де дивитися бокс (20 серпня)
. Boxing Scene/Mark Robinson

Де і коли дивитися Усик - Джошуа 2: бій-реванш.

Одна з головних подій року у світі боксу: чемпіонський бій Олександр Усик - Ентоні Джошуа 2. Поєдинок-реванш, що відбувається за 11 місяців після першого бою, в якому українць переміг британця та забрав у нього чемпіонські пояси.

Бій Усик - Джошуа 2 відбудеться в Саудівській Аравії, де Олександр ніколи раніше не боксував, а от Ентоні проводив один свій бій. На кону поєдинку Усик - Джошуа стоятимуть п'ять чемпіонських поясів, серед яких пояс The Ring, що став вакантним після того, як Тайсон Ф'юрі відмовився від нього.

Вечір бокс Усик - Джошуа розпочнеться о 18:00 за київським часом і буде тримати близько восьми годин. У програмі вечора 9 боїв, а мейнівентом стане бій Джошуа - Усик.

Усик - Джошуа: де дивитися

Трансляція бою Олександра Усика проти Ентоні Джошуа буде доступно безкоштовно для глядачів в Україні, одразу кілька трансляторів будуть показувати боксерський бій Усик - Джошуа 20 серпня.

Пряма трансляція бою Олександр Усик - Ентоні Джошуа буде доступна на регіональних телеканалах Суспільного - Суспільне Київ, Суспільне Львів, Суспільне Харків і т.д. Дивитися їх можна на лише на телебаченні, будь-яким зручним способом.

Олександр Усик - Ентоні Джошуа: де дивитися бокс (20 серпня)
Знімок з екрану

Початок трансляції Усик - Джошуа на регіональних телеканалах Суспільного - о 23:40. До бою відбудеться студія "Вечір боксу", після чого розпочнеться безпосередньо трансляція поєдинку. Одразу після завершення бою - студія.

Слухати бій Усик - Джошуа 2 ви можете на Радіо Промінь, де коментуватимуть бій журналісти Суспільного, а до та після поєдинку теж пройде студія.

Також трансляція буде доступна на OTT-платформі MEGOGO.

Усик - Джошуа: коли почнеться бій

Бій Усик - Джошуа 2 точно не розпочнеться раніше 00:00 за київським часом! Орієнтовний початок бою - 00:54, але час може змінюватися залежно від результатів інших боїв.

Що відомо перед боєм Усик - Джошуа

На початок