Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ організували в Мукачеві

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ організували в Мукачеві

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ організували в Мукачеві
. Мукачівська міська рада

Благодійний ярмарок на підтримку закарпатських військових організували в Мукачеві. Про це повідомили на сайті Мукачівської міської ради. Організатори — Рух підтримки Закарпатських військових.

На площі Кирила і Мефодія в Мукачеві розгорнули благодійний ярмарок. Всі виручені кошти відправлять на потреби 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

За словами координаторки Руху підтримки Галини Ярцевої, ярмарок приурочили до Дня Незалежності. Через високу ймовірність частих повітряних тривог 24 серпня, захід перенесли на кілька днів раніше.

"Вирішили порадувати гостей і мешканців Мукачева нашою безпрограшною лотерейкою. Бачимо, що люди вже дуже активно беруть участь в ній. Ми привезли наші патріотичні футболки. На футболках є наш відомий патрон, який намалювала наша юна волонтерка Соломія. Тому ми запрошуємо до участі", — повідомила координаторка Закарпатських ведмедиків.

Крім того, на ярмарку анонсують фотовиставку "Закарпаття і війна. Фотохроніки", яку відкрили 19 серпня у Палаці культури і мистецтв.

Читайте також:

  • Вторгнення Росії в Україну, день 176. Текстовий онлайн;
  • До 714 зросла офіційна кількість поранених внаслідок війни дітей — ОГПУ;
  • ЗСУ відбили наступи окупантів на Краматорському, Бахмутському та Авдіївському напрямках — Генштаб;
  • Російське військове керівництво втрачає впевненість у безпеці Криму — ISW.

Читайте нас у Telegram, Viber та Instagram

На початок