Російська армія обстріляла два райони Дніпропетровщини: поранені дві жінки

Російська армія обстріляла два райони Дніпропетровщини: поранені дві жінки

Доповнено
Російська армія обстріляла два райони Дніпропетровщини: поранені дві жінки
. Суспільне Дніпро

У ніч на 16 серпня російська армія обстріляла два райони Дніпропетровщини — Криворізький та Нікопольський. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

За його словами, Криворізький район обстріляли з "Ураганів". Поцілили по Мар’янському та Великій Костромці. Поранені дві жінки — 20 та 84 років, пошкоджені кілька приватних будинків та газогін.

"Нікопольський район російська армія накрила вогнем двічі за ніч: 40 прильотів з "Градів" та 10 зі ствольної артилерії", — написав Валентин Резніченко.

У Червоногригорівській громаді понівечені дев`ять приватних будинків, гаражі, автомобілі. Обстрілом зачепило два склади з зерном та техніку місцевого агропідприємства. Попередньо, без загиблих та поранених.

Перебито газовід та лінію електропередач. До двох тисяч людей залишилися без світла. На місці працюють аварійні бригади.

На місцях обстрілів працюють слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки та працівники ДСНС. За фактом російської агресії проти мирного населення Нікопольського району правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Триває огляд місць обстрілів та збір речових доказів.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 174. Текстовий онлайн

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок