Сценарій "Мої думки тихі" продадуть на благодійному аукціоні

Сценарій "Мої думки тихі" продадуть на благодійному аукціоні

Сценарій "Мої думки тихі" продадуть на благодійному аукціоні
. Кадр з фільму "Мої думки тихі"

Режисер Антоніо Лукіч передав сценарій фільму "Мої думки тихі" на благодійний аукціон. Про це повідомив режисер Наріман Алієв у своїх соціальних мережах. Аукціон триватиме до 18 серпня.

"Антоніо Лукіч надав сценарій стрічки "Мої думки тихі" зі сценами, які не увійшли у фільм. Також унікальні розкадровування та неопубліковані артматеріали до фільму. Автограф від режисера. Усе це очікує переможця", — написав Алієв.

Аукціон триває одночасно у Twitter, Instagram та Facebook. Стартова ціна — 2000 грн (нині найвища ставка сягнула 63 тис. гривень). Виручені гроші будуть передані гурту "Курган і Агрегат" на підтримку ЗСУ, а також благодійному фонду "Мистецький український рух".

"Вважайте, що сценарій і є єдиною режисерською версією фільму, яка ніколи і ніде не була опублікована... Підпис режисера і довічний лінк на фільм додається", — заявив Лукіч.

Раніше Наріман Алієв продав сценарій свого фільму "Додому" на такому ж аукціоні за 90 000 гривень.

1 квітня, під час пресконференції Антоніо Лукіч представив офіційний трейлер продовження фільму "Мої думки тихі". До роботи над продовженням залучена команда першого фільму – фільм продюсує Дмитро Суханов та його компанія Toy Pictures. Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський повернулися до своїх ролей з першої частини.

Як підтримують Україну у світі під час війни

Читайте нас у Facebook або Telegram

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок