У ніч на 15 серпня армія РФ обстріляла два райони Дніпропетровщини: пошкоджені два підприємства

У ніч на 15 серпня армія РФ обстріляла два райони Дніпропетровщини: пошкоджені два підприємства

У ніч на 15 серпня армія РФ обстріляла два райони Дніпропетровщини: пошкоджені два підприємства
. Обстріл Нікопольщини в ніч на 15 серпня 2022 року. Фото: телеграм-канал Валентина Резніченка

У ніч на 15 серпня армія РФ обстріляла Нікопольський і Синельниківський райони Дніпропетровщини. Про це у своєму телеграмі повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

За його даними, Нікопольський район війська РФ атакували з «Градів». У Нікополь прилетіли 20 реактивних снарядів. Зруйновані склади, цехи та адмінприміщення промислового підприємства. Сталася пожежа, її загасили. Загиблих та поранених немає.

Ще 20 реактивних снарядів поцілили в Марганецьку громаду. Там без руйнувань і поранених. А в Покровській громаді через обстріл пошкоджене підприємство енергетичної інфраструктури. Загиблих і поранених немає.

По Синельниківському району російська армія вдарила чотирма ракетами С-300. Зруйнований об’єкт соціальної інфраструктури.

Збита ракета Х-59

Крім того, над областю цієї ночі українські військові збили російську радіолокаційну крилату ракету Х-59, яка йшла в напрямку Новомосковська, написав у своєму телеграмі голова облради Микола Лукашук.

Через збиту ракету Горіло два гектари стерні, уточнив на брифінгу представник ДСНС в області Сергій Ковтонюк. Пожежу загасили. На місці утворилася вирва, поряд знайшли уламки збитої ракети. Пошкоджені два приватні будинки.

Що відомо

14 серпня вдень армія РФ обстріляла два райони Дніпропетровщини. Російські військові з «Градів» поцілили по Марганецькій громаді в Нікопольському районі. А в Криворізькому районі вдарили по територіях Зеленодольської та Широківської громад. Поранених та загиблих немає.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 173. Текстовий онлайн

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок