У Кропивницькому готелі з рушниці поранили чоловіка

У Кропивницькому готелі з рушниці поранили чоловіка

Доповнено
У Кропивницькому готелі з рушниці поранили чоловіка
. Суспільне Кропивницький

У кропивницькому готелі з рушниці поранили чоловіка. Про це Суспільному розповіла речниця Національної поліції області Віталіна Бевзенко.

Повідомлення до поліції надійшло об 11:30. "Травмованого госпіталізували в лікарню. На місці працюють поліцейські. Всіх учасників встановили. За цим фактом розпочали кримінальне провадження, подію кваліфікували, як замах на вбивство. Підозрюваного затримали". Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: "Вдарив мене в око, розбив окуляри". Адміністраторка кропивницького готелю стверджує, що її побив керівник

Хто цей підозрюваний, поліцейські не розголошують. Відомо, що стріляв він у жителя Кропивницького. Що саме сталось, з’ясовують слідчі. Пораненого "швидка" відвезла в лікарню.

Фельдшер Сергій Табачук розповів Суспільному, що приїхали у готель за викликом після пів дванадцятої.

"Надійшов виклик: вогнепальне поранення у готелі "Шенген". За 7 хвилин ми уже були на місці. Піднялися на поверх – там лежав чоловік з частковою ампутацією лівої ноги. Зі слів працівників поліції, це було вогнепальне поранення. Швидко надали допомогу, яку хворий потребував, поклали його на ноші і відвезли в 4 лікарню".

Пораненого прооперували. Суспільне зателефонувало власнику готелю, щоб дізнатись від нього, що сталось. На дзвінки він не відповідає.

У Кропивницькому ресторані з рушниці поранили чоловіка
Швидка, якою чоловіка забрали до лікарні. Суспільне Кропивницький

Читайте також

  • Заступника ректора медуніверситету у Кропивницькому підозрюють у хабарництві
  • У Кропивницькому водій маршрутки відмовився вимкнути російську музику на прохання пасажирки
Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб

На початок