"Ви стали частинкою мого серця назавжди". Олександр Зінченко у відео попрощався з "Манчестер Сіті"

"Ви стали частинкою мого серця назавжди". Олександр Зінченко у відео попрощався з "Манчестер Сіті"

"Ви стали частинкою мого серця назавжди". Олександр Зінченко у відео попрощався з "Манчестер Сіті"
. ФК "Манчестер Сіті"

Український футболіст Олександр Зінченко записав прощальне відео до клубу "Манчестер Сіті" та його фанатів. Відео опубліковане у соціальних мережах українця.

У цьому відео Зінченко подякував клубу за усі роки, які він там провів, а також за підтримку з моменту повномасштабного вторгнення Росії до України.

"Це була класна подорож. Я приєднався до сім'ї зовсім юним. І ви усі одразу повірили в мене. Ну, майже одразу. Ми разом писали нашу історію, здобували трофеї, ставали сильнішими після поразок. Ми ніколи не шукали легких перемог та вміли красиво їх святкувати. Ви підтримали мене у найскладніший момент мого життя. Та стали частинкою мого серця назавжди. Дякую усім вам, "Манчестер Сіті". З любов'ю, Олександр Зінченко", - сказав українець у відео.

Також наприкінці додана фраза: "Побачимося скоро".

Саме відео складене з моментів українця у складі "Манчестер Сіті": перший гол, момент, коли Зінченко перекинув трофей АПЛ, а також інші закулісні моменти.

  • Відео Олександра Зінченка:

Це відео опубліковане перед оголошенням трансферу Зінченка з "Манчестер Сіті" в "Арсенал", куди найближчим часом має перейти українець. Його трансфер з клубу уже підтвердив головний тренер Пеп Гвардіола, а самого Зінченка бачили в США на матчі "Арсенала".

Читайте також: Олександр Зінченко готовий залишити "Ман Сіті" у літнє трансферне вікно. Чому і хто хоче підписати українця

Що відомо

  • Зінченко належав "Ман Сіті" з 2016 року, перейшовши з російської "Уфи" за 2 мільйони євро. Однак перший сезон українець провів в оренді за нідерландський ПСВ.
  • За п'ять сезонів виступів за "Ман Сіті" Зінченко зіграв за "Містян" 128 матчів в усіх турнірах, у яких відзначився 2 голами та 20 результативними передачами, а також здобув 10 трофеїв.
  • У сезоні 2021/22 Зінченко провів за "Ман Сіті" 28 матчів, майже усі - на позиції лівого захисника. І виграв один трофей - чемпіонство Англії.
  • Зінченко - п'ятий новачок "Арсенала" в літнє трансферне вікно. Також англійський клуб підписав голкіпера Метта Тьорнера, захисника Маркіньоса, півзахисника Жоау Війєра та форварда Габріела Жезуса.
  • За підсумками сезону 2021/22 "Арсенал" посів п'яте місце у чемпіонаті Англії і виступить у Лізі Європи з групової стадії турніру.
На початок