Дівчина з Тернопільщини збирає мільйони переглядів у ТікТок

Дівчина з Тернопільщини збирає мільйони переглядів у ТікТок

Дівчина з Тернопільщини збирає мільйони переглядів у ТікТок
. Тарас Бурак / Суспільне

Бандуристка з Чорткова Лідія Бойків на власній сторінці у ТікТок за рік зібрала понад 140 тисяч підписників. Деякі відео набрали майже два мільйони переглядів і сотні коментарів. Вона публікує виконання народних пісень на повчання своєї бабусі.

За словами Лідії, розпочинала вести ТікТок вона рік тому, публікуючи там українські народні пісні.

"Українські народні не залітали в рекомендацію. "Це по-тіктоківському", не набирали переглядів. І потрібно було придумати якусь фішку. І я придумала знімати про імена, жартівливі пісні. Там буквально 4 рядочки, але людям це подобається і ці відео набирають мільйони переглядів, що дуже дивно. Тобто, не знаю чому якісь "розумні" відео, давні пісні під гру на бандурі не набирають, а от таке жартівливе – набирає. Я досі цю загадку не розгадала", – каже дівчина.

Лідія Бойків
Лідія Бойків. Тарас Бурак / Суспільне

Одне із відео, на якому бабусі Лідії дає поради, набрало майже 2 мільйони переглядів.

"Велику роль у моїх відео відіграла бабуся. Відео з нею також почали набирати мільйони переглядів. Тому бабуся надзвичайно допомогла мені зібрати певну аудиторію підписників. Ми з нею співаємо пісні двоголоссям, це дуже подобається людям", – розповіла бандуристка.

Допомагають знімати відео для ТікТок подруги та хлопець, каже Лідія Бойків. Інколи дівчина це робить сама.

"Локації, зазвичай, я обираю у місті Чорткові. Це місця з красивим краєвидом. Інколи, я просто в себе вдома знімаю. Придумала якийсь прикольний текст і відзняла вдома. Але, зазвичай, хочу щоб все було гарно, щоб люди оцінили", – каже Лідія.

Читайте також

На початок