У війні з Росією загинули бійці з Кіровоградщини

У війні з Росією загинули бійці з Кіровоградщини

У війні з Росією загинули бійці з Кіровоградщини
. Анатолій Волошин, Сергій Сердюк, Сегій Плахотнік, Віктор Севастьянов/Суспільне Кропивницький

У війні з Росією загинули бійці з Кіровоградської області – Анатолій Волошин, Геннадій Крюченко, Сергій Сердюк, Сергій Деренков, Сергій Плахотнік, Віктор Севастьянов.

У бою за Україну загинув житель села Веселівка Аджамської громади Анатолій Волошин, про це на своїй сторінці у Facebook написала депутатка сільради Ольга Негода-Новак

28 червня на Далекосхідному кладовищі попрощаються з солдатом Геннадієм Крюченком та молодшим сержантом Сергієм Сердюком 1980 року народження. Про це повідомили у пресслужбі Кропивницької міськради.

За інформацією Новогородківської селищної ради у Facebook, Сергій Сердюк загинув у бою 21 червня.

15 червня захищаючи Україну загинув сержант Збройних Сил України, житель села Бірки Олександрівської громади Сергій Деренков. Поховали військового 27 червня. Про це повідомили на офіційній сторінці селищної ради у Facebook.

На війні загинув житель села Федорівка Первозванівської громади Сергій Плахотнік 1970 року народження. У бійця залишились брати, повідомляють на сторінці громади у Facebook.

Під час виконання бойового завдання у Луганській області загинув кулеметник, сержант Віктор Севастьянов. Поховали чоловіка 26 червня у селі Куцеволівка Онуфріївської громади, про це написали на офіційній сторінці селищної ради у Facebook.

Читайте також

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб

На початок