У Рівному з другої спроби таки стартував сезон на дитячій залізниці

У Рівному з другої спроби таки стартував сезон на дитячій залізниці

У Рівному з другої спроби таки стартував сезон на дитячій залізниці
. Фото: Суспільне Рівне

З другої спроби літній сезон на дитячій залізниці у Рівному таки стартував. Про це Суспільному повідомила її керівниця Наталія Сєркова.

Зранку 25 червня, попри анонсований старт, його раптово відклали через “технічні моменти та питання одного дозволу”.

Тепер, зі слів очільниці, це питання вирішили, тож потяг курсуватиме 25 та 26 червня. Про подальший графік повідомлять додатково. Поки ж залізниця працюватиме з 10:00 до 16:00.

Вартість квитка в одну сторону:

  • Дитячий — 14 грн (11 грн торік)
  • Дорослий — 21 грн (17 грн торік)

Потяг вирушає у рейс щогодини. У випадку повітряної тривоги, яка застане в дорозі, він має доїхати до кінцевої станції і вже звідти люди прямуватимуть у найближчі укриття.

Що відомо

  • Зі станції "Партизанська" потяг курсує до станції "Озерна". Відстань у два з половиною кілометри він долає за десять хвилин. Стільки ж триває і зупинка на станції. За цей час юні залізничники змінюють напрям стріли, перечіплюють локомотив і вирушають назад до станції "Партизанська".
  • За 73 роки Рівненська дитяча залізниця не працювала три роки: у 2020-му через пандемію та два роки на початку 80-х, коли береги Усті укріпляли бетонними плитами, а залізницю в цей час реконструювали до офіційного відзначення 700-річчя міста.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

Ми у Twitter

На початок