В окупованій Херсонській області військові РФ продовжують викрадати людей

В окупованій Херсонській області військові РФ продовжують викрадати людей

В окупованій Херсонській області військові РФ продовжують викрадати людей
. Фотоколаж: пошуково-рятувальний загін "Мілена"

В окупованій Херсонській області військові РФ продовжують викрадати людей. Пошуково-рятувальний загін "Мілена" опублікував нові дані про викрадення жителів Херсона, про що повідомили їхні родичі.

27 березня російські військові затримали Миколу Петровського 1993 року народження, майже три місяці від нього немає звістки.

О 7 ранку 31 травня з власного будинку військові РФ вивели і відвезли в невідомому напрямку 43-річного Юрія Шкоду. Інформації про його місцеперебування немає.

9 червня сталось викрадення Дениса Галіщева.

17 червня був незаконно арештований у власній квартирі 43-річний Дмитро Буров.

Цього ж дня зник Віталій Чабанов, який виїхав на автівці з річкового порту до Північного селища, з того часу не виходить на зв'язок.

Родичі Сергія Максимова повідомляють, що 18 червня близько 10 ранку військові РФ викрали з квартири 59-річного Сергія Максимова.

У Херсонській області у полоні російських військових перебувають понад 600 людей. Про це голова Херсонської обласної військової адміністрації Геннадій Лагута повідомив на брифінгу Укрінформу в Медіа Центрі Україна.

"Це активісти, учасники АТО, люди, які всією своєю позицією показують, що вони проти того, що відбувається", - сказав Лагута.

За словами голови Херсонської ОВА, людей утримують в СІЗО, відділеннях поліції, приміщеннях баз відпочинку, пансіонатів та санаторіїв.

Читайте також:

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок