Підозрювані та адвокати у справі Павла Шеремета боронять Україну — Безпалий

Підозрювані та адвокати у справі Павла Шеремета боронять Україну — Безпалий

Ексклюзивно
Підозрювані та адвокати у справі Павла Шеремета боронять Україну — Безпалий
Адвокат Тарас Безпалий та Юлія Кузьменко. УНІАН

Адвокат Юлії Кузьменко Тарас Безпалий розповів, що його підзахисна займається лікарською справою, інші підозрювані служать.

"Двоє підозрюваних проходять службу в ЗСУ, так само адвокати проходять службу, хтось в ТРО, хтось в ЗСУ. Я не думаю, що це якимось чином може вплинути на рішення, це не є пом'якшувальними обставинами. Всі засідання, які були призначені включно по червень місяць, їх немає, з розумінням ставлять судді, прокурори, те що в нас воєнний час", — розповів Суспільному Безпалий.

На останньому судовому засіданні розглядали докази сторони захисту, зокрема Андрія Антоненка. За словами адвоката судовий розгляд цієї справи відновлять після завершення воєнного стану, бо адвокати та підозрювані знаходяться на службі.

Що відомо

  • Справу про вбивство журналіста Павла Шеремета розглядають три роки. У 2019 правоохоронці затримали трьох підозрюваних: лікарку Юлію Кузьменко, музиканта Андрія Антоненка, медсестру Яну Дугарь.
  • Андрій Антоненко в слідчому ізоляторі провів рік та чотири місяці. У квітні 2021 року, його відпустили під цілодобовий домашній арешт, а згодом змінили на нічний.
  • Яну Дугарь суд звільнив під заставу. Юлії Кузьменко цілодобовий домашній арешт змінили на нічний.

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок