У російсько-українській війні загинув військовослужбовець з Прикарпаття Олег Перегуда

У російсько-українській війні загинув військовослужбовець з Прикарпаття Олег Перегуда

У російсько-українській війні загинув військовослужбовець з Прикарпаття Олег Перегуда
. Фото: Facebook/Oleg Pereguda

У російсько-українській війні загинув військовослужбовець із села Пійло Калуського району Олег Перегуда. Про це на Facebook-сторінці повідомив голова Калуської територіальної громади Андрій Найда.

Боєць загинув 14 червня у бою з окупантами поблизу села Богородичне Краматорського району Донецької області. 31 березня йому виповнилося 35 років.

Як йдеться у дописі, чоловік у 2014 році пішов служити добровольцем на Донбас. Там Олег Перегуда воював два роки, після поранення повернувся додому. Згодом із побратимами в Івано-Франківську він започаткував "Українську розумну автоматику" — виробництво приліжкових панелей для лікарень, які мають систему виклику лікаря, світильники та доступ до Wi-Fi.

Останні п'ять років Олег з дружиною жив в Івано-Франківську, пише Андрій Найда. Для військових та ветеранів АТО/ООС вони створили реабілітаційний центр "4.5.0. Прикарпаття".

"Любив рідну землю, державу усім своїм серцем та реальними діями. Україна для нього була понад усе! Тому й пішов на війну у перший же день! І стояв за Батьківщину, за рідну землю до останнього. Розділяємо біль за найкращим сином українського народу разом з родиною, друзями, побратимами та низькою схиляємо голови у скорботі", — написав Андрій Найда.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок