У Мінкульті впевнені, що Євробачення-2023 відбудеться в Україні

У Мінкульті впевнені, що Євробачення-2023 відбудеться в Україні

У Мінкульті впевнені, що Євробачення-2023 відбудеться в Україні
. Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко. Фото: Facebook/Олександр Ткаченко

3 червня в Медіацентрі Україна—Укрінформ відбулась пресконференція з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком, який розповів про втрати та результати роботи культурного та інформаційного фронту за 100 днів повномасштабної агресії Росії.

Зокрема згадали і Євробачення-2023. Цьогоріч український гурт Kalush Orchestra виграв конкурс, отримавши у сумі від глядачів та національних журі 631 бал.

"У нас немає сумнівів, що воно має відбуватися в Україні. Єдине, що ніхто ще не проводив Євробачення під час війни… Ми зараз шукаємо спільно з колегами відповіді на найважливіші умови, які висуває Мовна спілка, але думаю, що у діалозі нам доведеться пояснити, що деякі умови мають бути змінені", — сказав Ткаченко.

Ткаченко каже, що Україна вже отримала від Європейської мовної спілки опитувальник щодо питань, які Україна має розв'язати для організації Євробачення в Україні.

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок