В Одесі поліцейські повалили на землю чоловіка, який нібито порушив карантин

В Одесі поліцейські повалили на землю чоловіка, який нібито порушив карантин

В Одесі поліцейські повалили на землю чоловіка, який нібито порушив карантин
.

Одеські поліцейські затримали власника кіоска на узбережжі 14 станції Фонтану, який на їх думку, порушив правила карантину. Відео із затриманням очевидці поширили в групі на Facebook "Одеса та все що її стосується".

На відео двоє поліцейських попереджають чоловіка, що до нього буде застосована сила через те, що він "грубо порушує правила карантину”.

"Згідно з Законом про Нацполіцію до вас будуть застосовані заходи підвищенного впливу за здійсення непокори, стаття 45, стаття 44",- каже один з поліцейських на відео.

Поліцейські, тримавши під руки чоловіка, намагались відвезти його до відділу. Власник магазину вимагав відпустити його. Він наголошував, що він в масці і його заклад не працює в середині.

Поліцейські повалили чоловіка на землю, коли він почав вириватися.

Виданню "Думська" підприємець, який фігурує на відео, розказав що у нього діагностували розтягнення плечового сухожилля та попередньо - струс мозку. За даними журналістів видання, чоловіка затримували начальник патрульної поліції Одеської області Олександр Гостищев та його заступник Володимир Калина.

В пресслужбі патрульної поліції розповіли, що наразі кваліфікують дії чоловіка - як порушення правил карантину.

"Повної картини ще немає, тому що ми не оглянули нагрудні камери патрульних. Ви ж знаєте, що здійснювати продаж їжі в прибережній зоні заборонено. На жаль, не всі хочуть дотримуватися і виникають конфліктні ситуації. Це одна з них. Нагадуємо ще раз про суворе дотримання правил карантину", - зазначили в патрульній поліції.

На початок