Звуки вибуху в Умані на Черкащині, не пов'язані із роботою ППО та ракетними обстрілами — керівник ОВА

Звуки вибуху в Умані на Черкащині, не пов'язані із роботою ППО та ракетними обстрілами — керівник ОВА

В Умані на Черкащині під час повітряної тривоги 25 травня, було чутно вибухи, повідомляли місцеві жителі. За словами керівника Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця, вибухи не пов'язані з роботою ППО та ракетними обстрілами.

"Попри затяжну тривогу, для нас минулось. Дякуємо за це нашим Збройним Силам України. Звуки вибуху, що чули уманчани, не пов'язані ані з роботою ППО, ані з ракетними обстрілами. Інцидент трапився у дворі одного з будинків. За попередньою інформацією, потерпілих немає", — пояснив Ігор Табурець.

На місці працюють правоохоронці та рятувальники.

За словами Ігоря Табурця, ситуація на Черкащині станом на 25 травня контрольована, критична інфраструктура працює в штатному режимі.

Що відомо

  • 24 лютого о четвертій годині ранку Росія напала на Україну. Президент Росії Володимир Путін виступив з екстреним зверненням до громадян, в якому повідомив про рішення щодо початку військової операції на Донбасі.
  • Зранку 1 березня на Черкащині зафіксували чотири вибухи в Уманському районі. Життю черкаських військових, які отримали травми під час вибухів в Умані, нічого не загрожує.
  • 12 березня на Черкащині під час нічних авіанальотів збили ракету. Її уламки впали на подвір'я, пошкодивши будинок і кілька авто, травмованих немає повідомив керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.
  • На Черкащині в ніч на 16 березня збили ракету, повідомив радник керівника Обласної військової адміністрації Олександр Скічко. За його словами, травмованих унаслідок події немає.
  • Над Черкасами 4 травня сили протиповітряної оборони збили дві ракети. Жертв та руйнувань немає, повідомив керівник обласної воєнної адміністрації Ігор Табурець.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок