Підтвердили загибель чотирьох захисників з Волині

Підтвердили загибель чотирьох захисників з Волині

20 травня стало відомо, що у боях з російськими військами загинули ще четверо волинян: Василь Ференці, Андрій Войтюк, Сергій Панчишин та Назар Пасічник.

Інформацію про бійців підтвердили в обласній військовій адміністрації.

Василь Ференці

20 травня в одному із численних боїв на сході України загинув ківерчанин Ференці Василь, – повідомили на сторінці громади.

Втрати Волині
Василь Ференці.

Відомо, що у військового залишились маленький син, дружина, мама, брат та молодша сестра. "Усією громадою висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким захисника", – зазначили у дописі. Коли та де прощатимуться з бійцем поки невідомо.

Андрій Войтюк

Загинув також житель села Рокині Луцької громади Андрій Войтюк. 45-річного волинянина призваний на військову службу по мобілізації у перший день повномасштабного вторгнення Росії в Україну, – повідомив Луцький міський голова.

Втрати Волині
Андрій Войтюк.

Відомо, що рядовий Андрій Войтюк загинув ще 7 березня в боях на Житомирщині. Тривалий час військовослужбовця розшукували рідні.

Сергій Панчишин

Міський голова Нововолинська повідомив, що в боях з російськими військами загинув Сергій Панчишин. Військовослужбовцю було 43 роки.

Втрати Волині
Сергій Панчишин.

"Ворожа куля відібрала його життя під час виконання бойового завдання. Свій останній подих він зробив, захищаючи Україну.Тіло Героя вже в дорозі додому, в рідне місто.", – йдеться в дописі.

Назар Пасічник

У Городищенській громаді оголосили триденну жалобу за загиблим Назаром Пасічником. Військовослужбовець жив у селі Несвіч, йому було 26 років.

Втрати Волині
Назар Пасічник.

Про дату зустрічі тіла загиблого старшого лейтенанта в громаді обіцяють повідомити згодом.

На початок