Роберт Де Ніро та Джейн Розенталь поспілкувалися з керівником ОП Андрієм Єрмаком

Роберт Де Ніро та Джейн Розенталь поспілкувалися з керівником ОП Андрієм Єрмаком

Роберт Де Ніро та Джейн Розенталь поспілкувалися з керівником ОП Андрієм Єрмаком
. Фото: robertdenirofan/Instagram

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак поспілкувався в режимі відеоконференції з відомим американським кіноактором, режисером і продюсером Робертом де Ніро та продюсеркою Джейн Розенталь. Про це повідомляють на сайті Президента України.

Андрій Єрмак подякував де Ніро за підтримку України та позицію щодо війни, яку розв’язала Росія. Актор ще у березні висловив підтримку народу України й закликав протистояти агресії. Свою позицію він озвучив перед студентами Кембриджського університету: "Ви бачите, що зараз відбувається в Україні, ви повинні встати й сказати: "Так не можна, так неправильно".

"Коли нас підтримують такі люди, як ви, це надихає, дає енергію та сили", – зауважив Єрмак.

Роберт Де Ніро та Джейн Розенталь поспілкувалися з керівником ОП Андрієм Єрмаком
Роберт Де Ніро та Джейн Розенталь поспілкувалися з керівником ОП Андрієм Єрмаком. Фото: ОП

Керівник Офісу глави держави наголосив, що сьогодні Україна воює не лише за себе та свою свободу, а й захищає весь вільний демократичний світ. Джейн Розенталь зазначила, що дуже важко спостерігати за тим, що зараз відбувається в Україні.

"Ми намагаємося зробити все можливе, щоб допомогти українцям", – сказала вона.

Розенталь запропонувала показати відеозвернення Володимира Зеленського на цьогорічному кінофестивалі Tribeca в Нью-Йорку. Співзасновниками цього фестивалю, що з'явився як реакція на теракти 11 вересня 2001 року у США, якраз і є де Ніро та Розенталь.

"Я цілком підтримую цю ідею. Також запропонував Роберту де Ніро та Джейн Розенталь розглянути можливість долучитися до підтримки ініційованого Президентом Володимиром Зеленським проєкту United24, який має об’єднати людей з усього світу довкола бажання допомогти Україні", – сказав Єрмак.

Також Єрмак запросив кінозірку відвідати Україну в час, коли буде така можливість. Актор зазначив, що з нетерпінням чекає нагоди.

Роберт Де Ніро та Джейн Розенталь поспілкувалися з керівником ОП Андрієм Єрмаком
Фото: ОП

Роберт де Ніро – американський кіноактор, режисер та продюсер. Найбільш відомий за своєю роботою в кримінальних фільмах, трилерах і співпрацею з режисером Мартіном Скорсезе. Володар премій "Золотий глобус" (1981, 2011) та "Оскар" (1975, за роль другого плану у стрічці "Хрещений батько" та 1981 року за роль реальної людини — чемпіона з боксу у середній вазі Джейка ла Мотта у "Скаженому бику" Скорсезе).

Джейн Розенталь – американська кінопродюсерка. Вона є співзасновницею, генеральною директоркою та виконавчою директоркою Tribeca Enterprises. Разом із де Ніро продюсувала такі фільми як "Wag the Dog" (1997), "Meet the Parents" (2000) та "The Good Shepherd" (2006). У 2020 році Розенталь була номінована на "Оскар" у номінації на кращий фільм зі стрічкою "Ірландець" (2019).

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок