Автобус та вантажівка зіштовхнулись на Кіровоградщині. Загинули двоє жінок і дитина

Автобус та вантажівка зіштовхнулись на Кіровоградщині. Загинули двоє жінок і дитина

Оновлено
Автобус та вантажівка зіштовхнулись на Кіровоградщині. Загинули двоє жінок і дитина
. Пресслужба ДСНС у Кіровоградській області

На дорозі "Стрий-Ізварине" біля села Велика Виска Новоукраїнського району Кіровоградської області зіштовхнулися пасажирський автобус сполученням Слупськ (Польща)-Харків та вантажівка. Загинули троє людей, двоє травмувалися – розповіла Суспільному речниця поліції регіону Віталіна Бевзенко. Заблоковані в автобусі тіла двох загиблих діставали рятувальники. Автобус з дороги прибрали.

16 травня 09:34. Оновлення. Керівник маловисківської лікарні Костянтин Чурпій розповів Суспільному, що травмованих в аварії в лікарню не госпіталізовували.

За інформацією речниці служби з надзвичайних ситуацій в області Оксани Мачак, рятувальникам про аварію повідомили 15 травня о 2:46.

Речниця поліції сказала, що справу розслідуватимуть за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб". Санкція статті – від п’яти до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. З чиєї вини сталась аварії, встановлять слідчі.

Керівник обласного Центру екстреної медичної допомоги Олександр Ярошенко розповів Суспільному, що внаслідок аварії загинули двоє жінок і дитина: "За тією інформацією, яка є у мене, автобус їхав з Польщі. Загиблим жінкам було 39 і 45 років. Від травм вони загинули на місці аварії. Дитину "швидка" відвезла до обласної дитячої лікарні, але, на жаль, врятувати її не вдалось".

Травмованим лікарі "швидкої" надали допомогу на місці і відвезли в лікарню міста Мала Виска: "За попереднім оглядом, госпіталізації вони не потребують, але відвезли їх в лікарню для консультацій і додаткових обстежень. Можливо, в когось струс мозку. Водій автобуса, знаю, від госпіталізації відмовився".

Читайте також

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб
На початок