В Олександрівці на Херсонщині через обстріли зруйновані 35 % будинків

В Олександрівці на Херсонщині через обстріли зруйновані 35 % будинків

В Олександрівці на Херсонщині через обстріли зруйновані 35 % будинків
. Фото: Медіаплатформа "Вгору"

В Олександрівці Станіславської громади, на території якої зараз йдуть бої між Збройними силами України та військовими РФ, понад 350 будинків не придатні для проживання, а це 35 відсотків від усіх будинків у селі. Про це Суспільному сказав голова Станіславської територіальної громади Іван Самойленко.

У самому Станіславі зруйновано 25 будинків, у Широкій Балці – 20.

"О п'ятій ранку прилетіли знову снаряди до Станіслава і Широкої Балки. Залишились без електрики. Хлопці ремонтують, то світло скоро буде. До нас у Станіслав часто прильоти в одне й те саме місце, де електричний вузол, тому часто без електрики залишаємося. То ми самі вже все ремонтуємо", - розповів Іван Самойленко.

Що відомо:

  • За повідомленням Генштабу ЗСУ на Південнобузькому напрямку окупаційні підрозділи активних бойових дій протягом доби не здійснювали, обстрілювали підрозділи військ ЗСУ зі ствольної артилерії та мінометів у районах населених пунктів Олександрівка, Таврійське, Котляреве, Ганнівка і Осокорівка.
  • Російські військові двічі обстріляли селище Осокорівка фосфорними снарядами, повідомив депутат Нововоронцовської селищної ради Дмитро Бурлай.

Читайте також:

  • Про затриманих військовими РФ жителів Голопристанської громади жодної інформації й досі немає.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок