Про затриманих військовими РФ жителів Голопристанської громади жодної інформації й досі немає

Про затриманих військовими РФ жителів Голопристанської громади жодної інформації й досі немає

Про затриманих військовими РФ жителів Голопристанської громади жодної інформації й досі немає
. Фото: медіаплатформа ВГОРУ

Інформації про місцезнаходження жителів Голопристанської громади Херсонської області, яких викрали військові РФ досі немає.

Про ситуацію у місті та старостинських округах розповіла заступниця Голопристанського міського голови Світлана Лінник у відеозверненні на сторінці у Facebook.

Після артилерійського обстрілу 7 травня у місті відновили газопостачання. Органи місцевого самоврядування сіл працюють у віддаленому режимі. У громадах почалась виплата соціальної допомоги, в тому числі "дитячих" коштів. Пенсії вже надійшли на карткові рахунки, про виплату готівки інформація буде надана пізніше. Заробітна плата виплачена працівникам бюджетних установ.

"Соціальні працівники, які обслуговують одиноких громадян, надають послуги всім, хто перебуває на обліку в управлінні соціального захисту. Медичні працівники отримали заробітну плату. Лікарні певною мірою забезпечені медикаментами і надають послуги населенню", - сказала Світлана Лінник.

У Голій Пристані працюють комунальні підприємства, вивозиться сміття, курсує міський транспорт. Хлібом забезпечені, відкриті продовольчі та промислові магазини, в яких можна придбати товар за готівку або за банківською карткою.

За словами заступниці міського голови, у всіх населених пунктах є світло, відновлене газопостачання після обстрілу 7 травня, внаслідок чого була зруйнована магістраль і ушкоджені близько 35 приватних будинків. Не підключені до газопроводу три домоволодіння, які неможливо відновити і в яких відсутні власники.

Читайте також:

  • "За 5 хвилин нас зупиняють знову. Забирають хлопця". Херсонка розповіла, що відбувається на блокпостах у місті

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок