У боях за Попасну загинув ексменеджер філії Суспільне Черкаси

У боях за Попасну загинув ексменеджер філії Суспільне Черкаси

У боях за Попасну загинув ексменеджер філії Суспільне Черкаси
. Колаж Суспільне Черкаси, фото Наталії Старинець

У боях за Попасну 30 квітня загинув ексменеджер філії Суспільне Черкаси Євген Старинець.

Євген героїчно загинув на Луганщині, боронячи суверенітет України.

Прощання відбудеться 6 травня о 12:30 на Площі Слави у Черкасах.

У боях за Попасну загинув ексменеджер філії Суспільне Черкаси
фото - фейсбук Євгена Старинця

Народився Євген Старинець 15 травня 1975 року у місті Вінниця. Закінчив Київський університет ринкових відносин, Українську академію внутрішніх справ за спеціальністю правознавство, за кваліфікацією – юрист.

Із грудня 2017 року до грудня 2019 року обіймав посаду менеджера філії АТ НСТУ "Черкаська регіональна дирекція" Суспільне Черкаси, до цього працював на посаді заступника директора філії з фінансових питань.

Усі охочі можуть підтримати5457 0822 7941 5603 Старинець Наталія родину.

Що відомо

  • 24 лютого о четвертій годині ранку Росія напала на Україну. Президент Росії Володимир Путін виступив з екстреним зверненням до громадян, в якому повідомив про рішення щодо початку військової операції на Донбасі.
  • Зранку 1 березня на Черкащині зафіксували чотири вибухи в Уманському районі. Життю черкаських військових, які отримали травми під час вибухів в Умані, нічого не загрожує.
  • 12 березня на Черкащині під час нічних авіанальотів збили ракету. Її уламки впали на подвір'я, пошкодивши будинок і кілька авто, травмованих немає повідомив керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.
  • На Черкащині в ніч на 16 березня збили ракету, повідомив радник керівника Обласної військової адміністрації Олександр Скічко. За його словами, травмованих унаслідок події немає.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок