"Вони поплатяться за свої звірства", – боєць волинської бригади

"Вони поплатяться за свої звірства", – боєць волинської бригади

"Вони поплатяться за свої звірства", – боєць волинської бригади
. Фото: 14-та окрема механізована бригада

Військовослужбовець Юрій служить в Збройних силах України з 2014 року. Чоловік родом з Сумщини. Історію бійця розповіли на сторінці 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Нині Юрій знову на передовій разом зі своїм підрозділом. На якому з напрямків, у бригаді не кажуть у цілях безпеки.

"У ніч із 23 на 24 лютого я повертався у свій підрозділ із дому. Тож повномасштабна війна застала мене в дорозі, неподалік від місця призначення. Чи був страх? Важко сказати. Були рішучість і розуміння – час вирішальної битви настав", – каже військовий.

Вдома на військовослужбовця чекають дружина і двоє синів. Рідний дім після бойових дій, які точилися на Сумщині, встояв. Але підприємство, на якому раніше працював чоловік, зруйнували російські війська.

"Страшенно переживав за рідних. Мучило те, що не можу їх захистити особисто. Але знав: поки я воюю на іншому кінці країни, хлопці, які боронять Україну на Сумщині, захистять мій дім. Не помилився. А оркам можу сказати лише одне: вони поплатяться за всі свої звірства – чекайте, ми йдемо", – говорить Юрій. Зі слів чоловіка, бійці 14-ї бригади налаштовані рішуче і йдуть до перемоги.

Читайте також:

На початок