Російські війська обстріляли Харків та область 27 квітня: є жертви

Російські війська обстріляли Харків та область 27 квітня: є жертви

Оновлено
Російські війська обстріляли Харків та область 27 квітня: є жертви
. Будинки на Північній Салтівці після обстрілів. Джерело фото: t.me/natsionalKharkiv

27 квітня російські війська вчергове обстріляли Харків та населені пункти Харківщини — зокрема Чугуївський район та Дергачівську громаду. Є загиблі та поранені.

Інформацію про одного загиблого внаслідок вечірнього обстрілу Харкова 27 квітня Суспільному повідомив директор Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта.

Російські війська обстріляли Харків після 17:00. Під удар потрапив житловий масив Салтівки. За інформацією місцевих жителів, частина снарядів впала на гаражний кооператив, який вже неодноразово піддавався обстрілам окупантів.

Як повідомив голова Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов, крім одного загиблого у Харкові, троє харків'ян отримали поранення, двоє з них перебувають у тяжкому стані. За даними Синєгубова, є поранені у Чугуївському районі — це троє людей, в тому числі 14-річна дитина.

Доповнено. Голова Дергачівської громади Вячеслав Задоренко повідомив про щонайменше двох загиблих внаслідок обстрілів жителів.

"За нашими даними, на підконтрольній Україні частині Дергачівської громади від вибухів ворожих снарядів загинули щонайменше дві цивільні особи, кількість поранених уточнюється. До нас також доходить інформація про жертв на тимчасово окупованій території, однак ці дані у нинішніх умовах ми не можемо перевірити", — повідомив Задоренко.

За його словами, унаслідок бомбардувань у кожному населеному пункті громади є руйнування. Найбільше за добу постраждали Дергачі, Прудянка та Слатине. Козачолопанський, Токарівський, Русько-Лозівський, Проходівський старостати і Цупівка Прудянського округу досі перебувають під контролем окупантів.

Що відомо

  • Внаслідок обстрілів 26 квітня на Салтівці загинули троє людей.
На початок