Російська армія пішла в наступ скрізь — Арестович

Російська армія пішла в наступ скрізь — Арестович

Російська армія пішла в наступ скрізь — Арестович
. Скрін: Офіс президента України

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що російські війська почали наступ на всіх напрямках.

Про це він сказав в ефірі "Фейгін life”.

Зокрема, наразі 25-тисячне угруповання РФ намагається взяти Краматорськ та Слов'янськ. Також російська армія почала наступ на Кривий ріг з боку Херсона.

"Дворніков (Олександр Дворніков, командувач російських військ — ред.), вочевидь, хоче наступати скрізь для виконання наказу політичного керівництва. Це дуже дивне рішення. Це більш дивне рішення, ніж 25-тисячне угруповання, яке намагається взяти Краматорськ і Слов'янськ у тих умовах. І взагалі вони наступають скрізь", — заявив Арестович.

При цьому він зазначив, що за правилами військової справи, сили мають розподілятися рівномірно на лінії фронту.

"І я ось я думаю, що, можливо, Христо ГрозєвХристо Грозєв — журналіст-розслідувач із команди Bellingcat. правий, Володимир Володимирович (Путін) вирішив особисто керувати всіма операціями. З військової точки зору це велика дурість", — сказав радник голови ОП.

Однак він переконаний, що українські війська зупинять наступ, а російська армія зменшує вірогідність свого успіху в рази".

Війна — усі останні новини

Що відомо

  • За даними Генштабу ЗСУ, станом на 25 квітня у районі міста Ізюм російські війська намагалися покращити тактичне положення на напрямках Андріївка-Заводи та Дібровне-Курулька.
  • 25 квітня у Херсоні російські військові захопили будівлю міської ради.
  • Російські військові наказали жителям селища на Херсонщині залишити населений пункт до 28 квітня. Там вони активно встановлюють ППО.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 61. Текстовий онлайн

Russia invades Ukraine — live updates from Suspilne 2.0

Підписуйтесь на розсилку Суспільного головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок