"Хочемо вас підтримати": Kalush Orchestra заспівали свої пісні у звільненому Ірпені

"Хочемо вас підтримати": Kalush Orchestra заспівали свої пісні у звільненому Ірпені

"Хочемо вас підтримати": Kalush Orchestra заспівали свої пісні у звільненому Ірпені
. Суспільне Євробачення

Український гурт Kalush Orchestra, який у травні представлятиме Україну на Євробаченні у Турині, виступив у звільненому Ірпені просто неба. Відео з виступом зʼявилось на сторінці Суспільне Євробачення у Facebook.

Музиканти дали імпровізований концерт, щоб підтримати місцевих жителів – вони виконали свої найвідоміші пісні – конкурсну Stefania та "Додому".

"Дякую, що так багато людей зібралося. Ми нещодавно приїхали й були неподалік, і не знали, що так багато людей збереться тут і буде стільки камер. Ми хочемо вас підтримати і, якщо знаєте наші пісні, підспівуйте. Ми не маємо ні колонок, нічого, ми просто під акустику пару пісень виконаємо", — звернувся Олег Псюк до мешканців Ірпеня.

Раніше передбачалось, що гурт запише відео виступу і не поїде до Італії, однак пізніше з’ясувалось, що хлопці таки зможуть особисто відвідати Турин. Олег Псюк наголосив, що участь у європейському пісенному конкурсі у цьому році є важливою і необхідною, адже це ще один шанс нагадати про себе Європі та усьому світу.

"Я думаю, зараз будь-яка активність, яка може бути, яка може Європі ще раз про нас нагадати, вона є доцільною і потрібною", – сказав він.

Крім того, артист розповів про спецдозвіл для виїзду за кордон: "У нас є спеціальний дозвіл, нам його допомогло отримати Суспільне внаслідок того, що це Євробачення. Нам же треба якось представляти країну. У нас тимчасовий дозвіл, ми зараз повертаємось, а пізніше вже поїдемо на саме Євробачення. Одразу після нього ми повернемось".

Нагадаємо, Kalush Orchestra представлять Україну на конкурсі Євробачення-2022 у Турині, Італія, з піснею Stefania. Півфінали відбудуться 10 та 12 травня, а фінал — 14 травня. Україна виступить у першому півфіналі під номером 6.

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок