В Ужгороді з 18 квітня відновлюють роботу садочків

В Ужгороді з 18 квітня відновлюють роботу садочків

В Ужгороді з 18 квітня відновлюють роботу садочків
. Фото ілюстративне: Pexels

В Ужгороді з 18 квітня відновлюють роботу дитячих садочків. Про це Суспільному повідомила начальниця управління освіти Ужгородської міськради Наталія Мухомедьянова.

Рішення про відновлення роботи садочків в Ужгороді погодили з районною та обласною військовими адміністраціями.

"Перед тим як відчинити двері дошкільнятам, ми проаналізували наявність сховищ і наявність укриттів для того, якщо в разі повітряної тривоги вихователі знали і вміли відвести дітей для безпечного перебування. Не всі групи ми наразі відчиняємо. Відновлюється процес для вихованців старших, середніх та ІІ молодших груп", — розповіла Наталія Мухомедьянова.

За її словами, також на період воєнного стану буде забезпечене тимчасове зарахування дітей, яким станом на 1 жовтня 2021 року виповнилося 4 роки, що належать до категорії внутрішньо переміщених осіб, батьки яких працюють або само зайняті.

Міський голова Богдан Андріїв на сторінці у Facebook повідомив: ясельні групи працювати не будуть. "Не працюватимуть у зв'язку з тим, що у випадку оголошення повітряної тривоги не буде можливості оперативно перемістити маленьких дітей у безпечні місця. Працюватимуть групи з дітьми віком від 3 до 4 років, 4-5 років, та 5-6 років", — повідомив Богдан Андріїв.

Читайте також:

  • Вторгнення Росії в Україну, день 50. Текстовий онлайн.
  • Війська РФ намагатимуться взяти Маріуполь і вийти на адмінкордони Донеччини — Генштаб.
  • Українські військові поцілили у російський крейсер "Москва", що погрожував захисникам Зміїного.

Читайте нас: у Telegram, Viber та Instagram

На початок