Лишились дружина та двоє дітей. У Кропивницькому попрощалися із танкістом Андрієм Гершкулом

Лишились дружина та двоє дітей. У Кропивницькому попрощалися із танкістом Андрієм Гершкулом

Лишились дружина та двоє дітей. У Кропивницькому попрощалися із танкістом Андрієм Гершкулом
. Фото: Суспільне Кропивницький

У Кропивницькому попрощались з 37-річним танкістом Андрієм Гершкулом. У нього залишились дружина та двоє дітей.

Андрія Гершкула мобілізували 3 березня. 24 березня неподалік Попасної Луганської області він отримав поранення. Його відвезли в шпиталь, але врятувати життя не змогли. За два дні він помер.

На Алеї почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища попрощатись з українським воїном прийшли рідні, друзі, однокласники, представники громадських організацій, бойові побратими та інші містяни.

Прийшов вшанувати пам'ять бійця й однокласник Сергій Марченко. "Все дитинство з ним дружили. Разом скільки пройшли в школі, і прогулювали, і потім до директора нас викликали. Дуже гарний чоловік був".

Лишились двоє дітей та дружина. У Кропивницькому попрощалися із танкістом Андрієм Гершкулом
Військовий тримає портрет танкіста Андрія Гершкула. Фото: Кропивницька міська рада

Інна Новохатько працює разом з мамою загиблого. Розповіла, яким запам'ятала сина колеги. "Він був добрим, веселим, таким життєрадісним".

Кропивничанка Галина Руднева не знайома із загиблим танкістом і не знає його родини. Долучилася, щоб вшанувати пам'ять захисника України, пояснила вона. "Так я підтримую його рідних та вшановую військових. Вони мають знати, що їх в тилу підтримують, що вони там не даремно, і що їх поважають і шанують".

Панахиду за загиблими відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський Марк. "Сьогодні ми молимось, щоб Господь прийняв його до своїх осель. Ми так проявляємо любов за його служіння, за його жертовність, за те, що він нас беріг".

Читайте також

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб

На початок