На Івано-Франківщині дозволили продаж алкоголю у певні години

На Івано-Франківщині дозволили продаж алкоголю у певні години

Доповнено
На Івано-Франківщині дозволили продаж алкоголю у певні години
. Фото: Pixabay

На території Івано-Франківської області дозволили продаж спиртних напоїв з 4 квітня. Про це в ефірі ОТБ "Галичина" повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

З її слів, таке рішення ухвалили під час засідання штабу та видали наказ № 12 "Про встановлення обмежень щодо торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, на території Івано-Франківської області".

"По області дозволили продаж усіх алкогольних напоїв, але з обмеженням у часі. Продаж дозволили з 12:00 до 16:00. Звертаюся до усіх із закликом: відповідально ставитися до купівлі та вживання алкоголю. Нагадаю, що за недотримання умов продажу та вживання спиртного у громадських місцях передбачене покарання", — розповіла Світлана Онищук.

Згідно з наказом продаж спиртних напоїв військовослужбовцям та людям, одягненим у військову форму, однострій та формений одяг — заборонено.

Що відомо

26 лютого 2022 року на засіданні штабу ухвалили рішення щодо заборони продажу алкоголю в Івано-Франківській області.

З 13 березня на Івано-Франківщині підприємцям дозволили продавати пиво.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок