На Івано-Франківщині дозволили продавати пиво

На Івано-Франківщині дозволили продавати пиво

На Івано-Франківщині дозволили продавати пиво
. Фото: Unsplash/Josh Olalde

З 13 березня на Івано-Франківщині підприємцям дозволили продавати пиво. Таке рішення ухвалили під час засідання оперативного штабу, повідомила на брифінгу голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

"Це рішення зумовлене тим, що в постанові Кабміну вказано, що пиво не належить до алкогольних напоїв і є слабоалкогольним. Також до нас звертаються підприємці області, пивовари, крафтові виробники, оскільки їхні виробництва зупинилися й страждає економіка", — сказала Світлана Онищук.

Вона додала, що Прикарпаття повинне тримати надійний тил й допомагати тим областям, де зараз тривають активні бойові дії.

"Підприємці повинні працювати, а громадяни — відповідально ставитися до придбання та вживання пива", — сказала голова ОВА.

Що відомо

26 лютого на засіданні оперативного регіонального штабу ухвалили рішення про внесення розпорядження обласної військової адміністрації щодо заборони продажу алкоголю в області.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок