Футбольна академія Прикарпаття відновила тренування та запрошує охочих на заняття

Футбольна академія Прикарпаття відновила тренування та запрошує охочих на заняття

Футбольна академія Прикарпаття відновила тренування та запрошує охочих на заняття
. Фото ілюстративне: Суспільне Івано-Франківськ

Футбольна академія Прикарпаття відновила тренування та запрошує на заняття охочих від чотирьох до 17 років, а також хлопців, які переїхали в Івано-Франківськ з інших регіонів України. Про це повідомляють на Facebook-сторінці академії.

21 березня наставники провели перші тренування. На заняття запросили юнаків, які вимушено покинули свої домівки через активні бойові дії.

"Хочемо наголосити, що рішення знову розпочати тренуватися ми ухвалили для підтримки та відновлення морального й фізичного станів дітей. Тому запрошуємо усіх охочих позайматися разом з нами", — йдеться у повідомленні.

На тренування в академію запрошують усіх охочих, які зараз живуть в Івано-Франківську. Заняття відбуваються у спорткомплексі "Ураган" на вулиці Пасічній, 55.

Записатися на тренування та отримати докладнішу інформацію можна за телефонами:

  • діти від чотирьох до 12 років — 050 537 46 70 — Володимир Слободян; 095 529 64 96 — Роман Швед;
  • діти від 13 до 17 років — 095 448 75 49 — Роман Будункевич; 097 671 62 84 — Володимир Салій.

Тренування проводитимуть коштом благодійного фонду "Футбольні таланти". Однак усі охочі можуть фінансово підтримати академію. Реквізити можна знайти за посиланням.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок