У Кропивницькому відділення Укрпошти скоротили графік роботи

У Кропивницькому відділення Укрпошти скоротили графік роботи

У Кропивницькому відділення Укрпошти скоротили графік роботи
. Оригінальне

У Кропивницькому двадцять відділень Укрпошти скоротили робочий графік на дві години. До карантину відділення працювали до 19:00, розповіла Суспільному речниця центрального відділення Тетяна Капустіна. Єдине центральне відділення працює у звичайному режимі до 20:00. За словами Тетяни Капустіної, головна дирекція Укрпошти забезпечує працівників масками та дезінфекторами. Скільки на це пішло грошей не знає.

На момент зйомки, об 11:00, у центральному міському поштовому відділенні черг немає. Працівниці працюють у масках. Про новий режим роботи розповіла операторка Євгенія Басович: ”Режим такий вплинув морально, бо ти все одно боїшся. все одно тобі страшно. Це такий вірус, якого ще не було в Україні. Ми працюємо в масках, які змінюємо кожні чотири години, миємо руки з милом і обробляємо дезінфікуючим розчином, який діє дві години. Через дві години знову миємо руки”.

Речниця центрального міського відділення Укрпошти Тетяна Капустіна розповіла, як дезінфікують приміщення: ”Двічі-тричі на день прибиральниця проводить прибирання дезінфікуючим засобом. Він в таблетках. Одна таблетка розчиняється у відрі води і миються всі поверхні та підлога”.

У залі є обмежувальні лінії. Півтора метра від вікна оператора та від людини в черзі. Про специфіку роботи в умовах карантину розповіла операторка Євгенія Басович: ”Просимо, щоб клієнти поклали платіжки і відійшли. Потім людина підходить. Багато хто не дотримуються режиму і приходять без масок”.

За словами Тетяни Капустіної, у залі дозволяють знаходитись не більше півтора десяткам відвідувачам: ”Ми працюємо у звичайному режимі. Надаємо всі послуги – і фінансові, і поштові. Єдине обмеження – зменшення роботи у міських відділеннях. Ті що працювали до 20:00, зараз працюють до 18:00”.

Двадцятьох не місцевих працівників, за словами речниці, на роботу забирають та відвозять.

На початок