Найбільший виробник ботоксу США зупинив постачання до Росії

Найбільший виробник ботоксу США зупинив постачання до Росії

Найбільший виробник ботоксу США зупинив постачання до Росії
. Фото: АР

Американська фармкомпанія AbbVie оголосила про припинення постачання ботоксу та філерів, що використовуються в контурній пластиці.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Оскільки трагічні події в Україні тривають, AbbVie тимчасово призупинила роботу всіх наших продуктів для естетичної медицини в Росії. У нас немає виробничих підприємств у регіоні", – ідеться в заяві.

У компанії зазначили, що продовжують стежити за безпекою своїх співробітників в Україні та пожертвували мільйон доларів некомерційним організаціям на допомогу українцям, які постраждали від військових дій.

Філерам, які використовуються в контурній пластиці, альтернативи немає.

Що відомо

  • Президент України Володимир Зеленський закликав українців у всьому світі тиснути на політиків та бізнес, аби країни припинили торгівлю з Росією.
  • 6 березня Visa і Mastercard призупиняють всі операції в Росії. Згідно з розслідуванням "Схем", через один з інтернет-банків Швейцарії, який став популярним серед громадян Росії, можна розплачуватися карткою, яку випустили у РФ. Таким чином фактично банк дає змогу обходити санкції ЄС та США.

Читайте також

Список міжнародних компаній і їхніх санкцій проти Росії

"Залізна завіса вже опустилася". Які компанії йдуть з Росії через її напад на Україну

Обстріли Києва, евакуація Бучі, Гостомеля, Ірпеня. Що відбувається у Київській області та столиці

Вторгнення Росії в Україну. День двадцять другий. Онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок