"Майже ціле життя минуло на війні". Загинув морпіх зі Львівщини Павло Сбитов

"Майже ціле життя минуло на війні". Загинув морпіх зі Львівщини Павло Сбитов

"Майже ціле життя минуло на війні". Загинув морпіх зі Львівщини Павло Сбитов
. Радіо Свобода/Андрій Дубчак

У російсько-українській війні загинув боєць зі Львівщини Павло Сбитов. Про це повідомляють у Храмі Пресвятого Серця Христового в селі Березець, звідки родом воїн.

"Велике горе та непоправна втрата у нашому селі, загинув наш воїн Павло Сбитов, — заявили в повідомленні. — Ти навіки живий для нас! Слава тобі, наш Герою! Вічная пам’ять і царство небесне! Ніколи не пробачимо!"

Як повідомвляє голова Львівської районної державної адміністрації Христина Замула, Сбитов загинув на 28-му році життя. Він був командиром роти 503-го окремого батальйону морської піхоти "Борсуки". Павло Сбитов — вихованець Львівського військового ліцею ім. Героїв Крут і випускник академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного.

"Земляк. Побратим. Командир. Морпіх! Ми разом пройшли стількома фронтовими стежками! — написав на своїй сторінці у Facebook військовий капелан і радник Глави УГКЦ зі стратегії комунікації Андрій Зелінський. — Дякую тобі, Паша, за супровід! І за твою молоду справжність. Ти пройшов увесь шлях справжнього бойового офіцера Морської піхоти України. Майже ціле твоє життя минуло на війні. А тепер ти помандрував далі… Туди, де ми колись обов'язково зустрінемося".

Що відомо

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну. День сімнадцятий. Онлайн

Читайте нас в Instagram: головні новини регіону

На початок