Боксер Василь Ломаченко вступив у лави територіальної оборони на Одещині: фото

Боксер Василь Ломаченко вступив у лави територіальної оборони на Одещині: фото

Боксер Василь Ломаченко вступив у лави територіальної оборони на Одещині: фото
. Instagram Володимира Гражана

Про це повідомив мер міста Білгород-Дністровський.

Український боксер Василь Ломаченко вступив у лави територіальної обороні міста Білгород-Дністровський, що на Одещині. Про це повідомив мер міста Володимир Гражан.

Ломаченко за тиждень перед повномасштабним вторгненням Росії в Україну погодився на умови щодо бою за звання чемпіона світу у легкій вазі проти Джорджа Камбососа. Він планувався на початок червня у Мельбурні.

Читайте також: Підрив нафтобази під Києвом, бої в Харкові та Білорусь. Вторгнення РФ, день четвертий. Онлайн

Однак 24 лютого Росія розпочала вторгнення в Україну одразу за кількома напрямками. Серед них і південний, поруч із яким перебуває і місто Білгород-Дністровський на Одещині.

Василь Ломаченко неодноразово акцентував увагу на відданості рідному місту. Після перемоги в останньому поєдинку над ганцем Річардом Коммі він начепив собі на шию червоно-жовто-червоний прапор з кольорами Білгород-Дністровського.

Читайте також: Василь Ломаченко: прапор, в якому він святкував перемогу

У перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну Ломаченко закликав до миру країни, опублікувавши пост в Instagram.

Проте тепер стало відомо, що Ломаченко записався у лави територіальної оборони міста Білгород-Дністровський.

"Білгород-Дністровський батальйон територіальної оборони сформовано та озброєно. Наші бійці будуть охороняти порядок у рідному місті і не допустять диверсантів та мародерів. Разом з нами у теробороні Василь Ломаченко. Акерманці, будьте спокійні, у нашому місті все буде добре", - написав мер міста.

Останні реакції українських спортсменів на повномасштабне вторгнення Росії до України

На початок